Mer än en slot

Vi behöver saker i vårt liv som vi tycker om att göra för då mår vi bra. Något som har blivit populärt som avkoppling är att spela på casinon online, och då framförallt på spelautomater. Om du aldrig har gjort det eller om du vill prova något nytt så kommer här ett par exempel på slots, som har underhållande och interaktiva bonusbanor. Denna typ av bonusbanor ger en extra dimension till den vanliga slotmaskinen.

Theme Park: Tickets of Fortune

Det här är en glad slot från NetEnt med tivoli tema, som man kan spela online. Precis som på ett tivoli finns här en massa spelstånd. Har du lyckats samla ihop tillräckligt med många biljetter, genom att få upp minst tre scatter-symboler, får du möjlighet att välja på olika bonus banor, alla med tivolitema. Här kan du bland annat välja på att skjuta ankor, fiska i dammen, slå ner burkar, slå ner en slägga så hårt som möjligt och boxa på boll. Förutom det finns det så klart ett lyckohjul. Det här spelet ger en härlig tivolikänsla, med chans att interagera mera.

Avalon II

I Avalon II strider kung Arthur mot Svarta riddaren. Spelet tog 2 år för Microgaming att utveckla och resultatet blev slående bra. Det som gör det här spelet roligt att spela är de olika bonusfunktionerna. I Lake of legend, ska man kasta tärning och vinna delar till Excalibur. I Whispering Wood, kommer en riddare i skinande rustning och erbjuder dig en av fem sköldar. Du kan välja att behålla den eller välja en ny, men bara två gånger. I Hall of Shadows får du chans att strida mot den Svarte riddaren och detta är bara några av de åtta bonusspelen.

Välj utifrån intresse

Detta är bara två spelautomater som visar vilken bredd det finns på marknaden. Du kan i princip hitta en slot med vad du än tycker om. Sagor, bilar, klassiska enarmade banditer och mycket mer. Men kolla verkligen så att de ha bonusfunktioner om det är vad du är ute efter, har inte slotten det så välj en annan.